|

Hyvinkään Vuokra-asuntojen 40-vuotisjuhlia vietettiin 22.9.2023 Hotelli Sveitsissä

Juhlien ohjelmassa oli illallinen, HyVa:n kunniamerkkien jako sekä koomikko, näyttelijä ja laulaja Juha Laitilan esitys. Juhlimaan olivat kutsuttuina asukasaktiiveja, yhtiön henkilökunta ja hallitus, yhteistyökumppaneita, Hyvinkään kaupungin edustajia, yhtiön vanhoja työntekijöitä sekä hallituksen jäseniä.

Kuva juhlatunnelmasta
HyVa 40v, Hotel Sveitsi, Hyvinkää. Kuva: Vesa Laitinen

HyVa:n toimitusjohtaja Timo Kuiri muisteli juhlapuheessaan yhtiön historiaa ja otettuja kehitysaskeleita. Kuiri muistutti juhlijoita myös hyvän yhteistyön tärkeydestä. Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen kiitti juhlapuheessaan yhtiötä ja toimitusjohtajaa asumisen parissa Hyvinkäällä tehdystä pitkäjänteisestä työstä.

HyVa palkitsi 40-vuotisjuhlassa Suomen kiinteistöliiton kunniamerkeillä asukasaktiiveja sekä yhtiön henkilökuntaa. Kiinteistöliiton kunniamerkit ovat tunnustuksia kiinteistöalan pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä. Kunniamerkit myöntää Kiinteistöliiton kunniamerkkilautakunta.

kuvassa palkittuja asukasaktiiveja

Kuvassa palkittuja asukasaktiiveja vasemmalta oikealle Heidi Myllyniemi, Veijo Lehtonen, Timo Tiilola, Leena Vienonen ja hänen avustajansa, Tarja Jussila ja Raimo Lindfors. 

kuvassa palkittuja Hyvan henkilökuntaa

Kuvassa HyVa:n palkittua henkilökuntaa vasemmalta oikealle Timo Pasuri, Matti Sinisalo, Minna Näppä, Timo Kuiri, Outi Penttinen, Henri Lindholm, Kati Korjonen, Minna Einiö, Tommi Selin, Päivi Peippo-Lahti ja Mirella Gråsten.

kuvat: Vesa Laitinen