Hakijalle

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy on vakaa ja luotettava vuokranantaja. Meillä saat asua ilman huolia. Tarjoamme sinulle laadukkaan ja kohtuuhintaisen asunnon loistavalla sijainnilla, lähellä pääkaupunkia. Asunnot ovat nykyaikaisia viihtyisine asuinympäristöineen.

Kuka tahansa voi hakea meiltä asuntoa täyttämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään. Tarkastamme hakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottorekisteristä.

Asukkailta edellytämme omien velvollisuuksien noudattamista sekä naapurien huomioonottamista. Vuokrasopimus on pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa oleva, jolla on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Asuntoihin saa tuoda tavanomaisia lemmikkieläimiä kuten kissoja, koiria, marsuja, hamstereita yms. kunhan niistä ei ole haittaa naapureille. Opiskelijoille tarkoitettuihin soluasuntoihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Vapautuvat asunnot jaetaan aina hakemusten perusteella. Täytä hakemus huolellisesti, emme käsittele puutteellisia hakemuksia. Jos voimme tarjota sinulle asuntoa, saat kirjallisen asuntotarjouksen sähköpostiisi tai postitse sekä ilmoituksen tekstiviestillä. Asuntoon pääsee tutustumaan asuntotarjouksen saamisen jälkeen.

Asunnon saantia voi vaikeuttaa hakijan aiempi asumishistoria kuten häätö, huomautukset, varoitukset ja vuokravelat.