Seniorit

Hyvinkään Vuokra-asuntojen senioriasunnot on tarkoitettu yli 60-vuotiaille kansalaisille. Pihapiireissä ja asunnoissa on kiinnitetty erityisesti huomiota helppokulkuisuuteen ja esteettömyyteen. Kaikissa senioritaloissa on hissit.

Yli 60-vuotiaille tarkoitettuja asuntoja ovat Karankatu 15, Välipellontie 6 sekä Asemankatu 46.

Senioriasuntoa hakiessasi et tarvitse erikoisliitteitä, yleisohjeiden mukaiset liitteet riittävät.

Kuva Karankatu 15

Karankatu 15, Sahanmäki

Kuva Välipellontie 6

Välipellontie 6, Martti

Kuva Asemankatu 46

Asemankatu 46, Nummisilta

Lepovilla

Senioriasuntojen lisäksi kauttamme vuokrataan Lepovillan asuntoja. Lepovilla eli Torikatu 10 tarjoaa erityisesti ikääntyville ihmisille yhteisöllistä vuokra-asumista keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on huomioitu esteetön kulku hissein ja sähköovin. Turvallisuudesta huolehtii automaattinen sprinkleri sammutusjärjestelmä. Asunnot ovat siistejä, tilavia ja apuvälineillä kulku on vaivatonta sekä jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä on sauna, pesutupa ja kuntosali. Kiinteistö on kytketty kaapelitelevisioverkkoon.

Vuokran lisäksi Lepovillan asukkaat ovat velvollisia ostamaan siivouspalvelun. Nämä asunnot on ensisijaisesti tarkoitettu Hyvinkään kaupungin kotihoidon asiakkuuden omaaville. Asuntoja voidaan vuokrata myös muille, jos kriteerit täyttäviä hakijoita ei ole.