Opiskelijat

Hyvinkäään Vuokra-asuntojen opiskelija-asuntoa voi hakea henkilö, jolla on opiskelupaikka tai joka on saanut opiskelupaikan hyvinkääläisestä oppilaitoksesta. Hiljaisempina aikoina kuten kesällä, voidaan asuntoja vuokrata määräajaksi esimerkiksi kesätöihin paikkakunnalle tuleville.

Välipellontie 3 asunnot ovat kolmen hengen soluasuntoja, joissa jokaisessa solussa on oma kylpyhuone. Yhteiskäytössä näissä asunnoissa on ainoastaan eteinen ja keittiö.

Suokatu 18 asunnot ovat kahden tai kolmen hengen soluasuntoja.

Alaikäiselle opiskelijalle asuntoa voidaan hakea vain huoltajan tiedoin. Alaikäinen merkitään hakemukseen mukana muuttavaksi henkilöksi ja lisätiedoissa mainitaan, että asuntoa haetaan alaikäiselle.

Hyvan opiskelija-asunnot ovat joko solu- tai perheasuntoja. Perheasuntoa voi hakea vain täysi-ikäiselle henkilölle. Soluasuntoja on saatavilla kalustettuina tai ilman kalusteita. Kalusteisiin kuuluu sänky patjoineen sekä kirjoituspöytä tuoleineen.

Vuokravakuusmaksu on yhden kuukauden vuokran verran, minimissään kuitenkin 250 euroa. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, voidaan vakuusmaksua korottaa kahden tai kolmen kuukauden vuokraa vastaavaksi.

Vuokrasopimukset voidaan tehdä joko toistaiseksi voimassa olevina tai määräaikaisina.

Määräaikaisilla vuokrasopimuksilla ei ole irtisanomisoikeutta, paitsi poikkeuksena seuraavat syyt:

  • Opiskelun lopettaminen
  • Opiskelupaikan siirtyminen toiselle paikkakunnalle
  • Perheen perustaminen

HUOM! Muista liittää hakemukseesi oppilaitokselta hankkimasi opiskelu- tai valintatodistus!

Ensisijaisesti opiskelijoille tarkoitettuja kiinteistöjä ovat Suokatu 18 ja Välipellontie 3.

Suokatu 18 opiskelija-asunto
Kuva Välipellontie 3 opiskelia-asunnoista
Välipellontie 3 opiskelija-asunto

Välipellontie 3 soluasuntoesittely