HyVa mukana Hyvinkään Halo -valoviikoilla

HyVa mukana Hyvinkään Halo -valoviikoilla  

Halo-valoviikot valaisevat Hyvinkään jälleen 28.10.–7.11.2021, jolloin kaupunkikohteita valaistaan eri puolilla Hyvinkäätä normaalia näyttävämmin. Tänä vuonna Halo-valoviikkoja vietetään Valon kipinä -teeman alla. 

Valoviikkoja vietetään Hyvinkäällä nyt kolmatta kertaa, ja tapahtuman pääjärjestäjinä ovat Hyvinkään kaupunki, Hyvinkään Yrittäjät, Myllyn Paras, Kauppakeskus Willa, Hyvinkään kaupunkiyhdistys, Hyvinkään museopalvelut ja Hyvinkään seurakunta. 

HyVa valaisee pihat Torikadulla ja Muottikadulla

Tänä vuonna myös Hyvinkään Vuokra-asunnot osallistuu valoviikoille omilla valaistuilla pihakohteillaan Torikadulla (17) sekä Muottikadulla (17). HyVa:n molemmat valokohteet on suunnitellut ja toteuttanut Aki Junnila Hyvinkään Sähköstä. 

Halo-valoviikkojen aikana järjestetään valaistujen kohteiden lisäksi paljon erilaisia valaisuun liittyviä oheistapahtumia. Maksuttomassa tapahtumassa yhdistyvät taiteelliset valototeutukset, arjen kiinteistövalaistus ja laadukas kulttuuripainotteinen oheisohjelmaa valokohteita kiertäville kaupunkilaisille. Valoviikot järjestetään pääosin ulkotiloissa. 

Kaupunkilaiset, taloyhtiöt ja muut toimijat voivat myös ilmoittaa oman valaistuksensa tai valoteoksensa mukaan Halon oheiskohteeksi. Hyvinkääläisten toivotaan kertovan tapahtumasta, valaisukohteista tai vaikkapa omasta valototeutuksesta sosiaalisessa mediassa jakamalla kuvia tagilla #hyvinkaanhalo. 

Lue lisää: www.hyvinkaanhalo.fi

Kuva: Hyvinkään kaupunki

Ajankohtaista