Yhteistyö pysäköinninvalvonnan kanssa on sujunut hyvin

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy ja Hyvinkään kaupungin pysäköinninvalvonta on tehnyt yhteistyötä reilun parin vuoden ajan. Yhteistyön tarkoituksena on parantaa pihojen turvallisuutta hilliten turhaa liikennettä pihoilla sekä turvata pelastuslaitokselle esteetön kulku asunnoille. Yhteistyön ansiosta väärin pysäköityjen ajoneuvojen määrä kiinteistöillä on huomattavasti vähentynyt.

Osalla kiinteistöjämme on alla olevan kuvan kaltainen merkki. Se tarkoittaa, että siinä kohtaa on riittävä kantavuus puomitikasautolle. Se on osa suunniteltua pelastustietä, eikä siihen saa pysäköidä.

Karankatu 15:sta kohdalla pysäköintijärjestelyt hieman muuttuivat kuluneella viikolla. Kiinteistön eteen tuli pysäköinnin kieltävä liikennemerkki. Nyt alue on varattu palvelubussin ja taksien pysähtymistä varten. Näin taataan asukkaille esteetön kulku. Liikennemerkki saatiin paikalle yhteystyössä asukaspuheenjohtajan, isännöitsijän ja pysäköinninvalvonnan kanssa.

Ilmoituksen pysäköinninvalvontaan väärin pysäköidystä ajoneuvosta voi tehdä kiinteistön asukaspuheenjohtaja, kohteen huoltomies tai isännöitsijä. Jos havaitset väärin pysäköidyn auton kiinteistömme pihalla, voit olla heihin yhteydessä. Asukaspuheenjohtajia on ohjeistettu miten he toimivat.

Kiinteistöjen autopaikat on tarkoitettu asukkaiden käyttöön. Autopaikkoja ei ole tarkoitettu tieliikennekäytöstä poistettujen autojen tai ns. romuautojen säilytyspaikoiksi. Pysäköinninvalvonta hoitaa myös näiden ajoneuvojen poistot. Vieraspaikat on varattu asukkaiden vieraille.

 

 

julkaistu 28.5.2021

Ajankohtaista