Asukassivut on nyt AUKI!

Löydät palvelun osoitteesta https://hyva-asukassivut.etampuuri.fi/.

Palveluun rekisteröidytään ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla ja luodaan itselle käyttäjätunnus ja salasana, joilla jatkossa kirjautuminen palveluun tapahtuu.

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy on ottanut käyttöön asukassivut, joiden kautta voi mm. tehdä huoneistoon sisäänmuuton yhteydessä täytettävän kuntokortin kätevästi verkossa. Täytettävä lomake löytyy OMA TALOUS -> SOPIMUS -> Näytä sopimus. Lomake on helppo täyttää ja siihen saa helposti lisättyä kuvia mahdollisista edellisten asukkaiden aiheuttamista vaurioista. Lomake on täytettävissä kaksi viikkoa muutosta. Tämän jälkeen se sulkeutuu, eikä täyttäminen enää onnistu. Lomakkeella ei voi ilmoittaa korjattavista vioista. Ne tulee ilmoittaa erikseen VIKAILMOITUKSET-osion kautta.

Palvelussa voit myös tarkastella omia taloustietoja. Näet omat maksusuorituksesi sekä myös esimerkiksi Kelan maksamat etuudet. Lisäksi näet avoimen saldon sekä mahdolliset erillislaskut. Voit tarkastella myös vuokranmaksutietoja, saat tulostettua itsellesi uuden vuokranmaksukuitin tai kopioida viivakoodin suoraan verkkopankkiisi.

Asukassivuille päivittyy myös kiinteistökohtaiset tiedotteet. Uudesta tiedotteesta tulee tieto sähköpostilla. Sivujen kautta voit helposti lähettää myös viestin asiakaspalveluumme. Olemme jaotelleet aihealueet valmiiksi, joka helpottaa viestinne ohjautumista oikealle henkilölle. Palvelun kautta voi tehdä huoltotarpeesta ilmoituksen huoltoyhtiölle. Löydät kiinteistön yhteystiedoista kaikki tarvitsemasi yhteystiedot.

Ajankohtaista