Metsäkaltevan uusiin asuntoihin tehdään asukasvalinnat vuoden vaihteessa

Helmikuussa Yli-Jurvankadulle valmistuvaan uuteen vuokrataloon kannattaa lähettää asuntohakemus ajoissa – alueella on nyt kysyntää kohtuuhintaisille perheasunnoille.  

Hyvinkään Vuokra-asuntojen uusimmat vuokratalot valmistuvat helmikuussa 2021 Metsäkaltevan kaupunginosassa. Metsäkalteva on kehittyvä ja viihtyisä kaupunginosa Hyvinkäällä, jonka rakentaminen käynnistyi toden teolla vuoden 2013 asuntomessuista. 

Metsäkaltevassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, ja kaupunginosaan on suunniteltu muuttavan kymmenen vuoden sisällä noin 5000 asukasta. Elokuussa 2020 alueelle valmistui myös koulu, jossa koulunkäyntinsä aloitti lähes 200 alueella asuvaa lasta. Päiväkoti alueella on toiminut jo vuodesta 2013 lähtien. 

Asuntohakemuksen voi tehdä verkossa

Asukashaku HyVa:n uusimpaan kohteeseen avataan loka-marraskuun aikana. HyVa:n asiakaspalvelusihteeri Kati Korjonen kertoo, että asukkaaksi voi päästä kuka vain asuntohakemuksen jättänyt ARA:n asukasvalintakriteerit täyttävä hakija. 
– Asuntohakemuksen voi tehdä HyVa:n verkkosivuilla. Jos haluaa nimenomaan hakea vain tähän kohteeseen, kannattaa hakualueeksi laittaa kaakkoinen, ja merkitä lisätietokenttään, että hakee asuntoa kohteesta Yli-Jurvankatu 7, Korjonen opastaa. 

Kysyntää kohtuuhintaisille perheasunnoille

Yli-Jurvankadulle valmistuvat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asuntojen keskipinta-ala on noin 60 neliötä. 
– Taloon tulee myös alueella kaivattuja isompia perheasuntoja. Kolmannes asunnoista on 3–4-huonetta ja keittiö -kokonaisuuksia, ja isoimmat asunnot ovat kooltaan noin 85 m2, Korjonen kertoo. 

Asukasvalinnat Yli-Jurvankadulle tehdään 2021 vuoden vaihteessa. Korjosen mukaan asuntohakemus kannattaa lähettää ajoissa, jos asukkaaksi Metsäkaltevaan haluaa. 
– Kohtuuhintaisille perheasunnoille tuntuu olevan alueella nyt kysyntää, ainakin siltä kuulostaa meille tulleiden kyselyiden perusteella, toteaa Korjonen. 

Hae asuntoa HyVa:n verkkosivulla.

 

Ajankohtaista