Hyvinkään Vuokra-asuntojen asukaskokoukset pidetään 10.–12.3.2020

Hyvinkään Vuokra-asuntojen asukaskokoukset pidetään vuosittain jokaisessa vuokratalossa. Kokoukseen kannattaa osallistua, sillä asukaskokous on asukkaiden tärkein vaikutuskanava. 

Hyvinkään Vuokra-asuntojen asukaskokoukset järjestetään kiinteistöhuoltoalueittain (Paavola, Vehkoja ja Martti) 10.–12.3.2020, ja kokousaikataulut ja -paikat voit tarkistaa alla olevasta taulukosta. Kokousaikataulut löytyvät myös jokaiseen vuokra-asuntoon jaetusta asukaslehdestä. 

Asukaskokouksessa valitaan asukastoimikunta sekä käsitellään muut asumiseen liittyvät asiat. Asukaskokouksen voi järjestää asukastoimikunta tai vuokranantaja. Asukastoimikunnalla on aina oikeus kutsua koolle asukaskokous käsittelemään toimikunnan esille ottamia asioita. 

Asukaskokouksen järjestävät itse Korpikuja 2, Hakakuja 1, Sahanmäenkatu 28, Välipellontie 6, Torikatu 19, Tuomentie 1-3 sekä Jussilankatu 4.

Näidenkin talojen asukkailla on mahdollisuus osallistua järjestettäviin tilaisuuksiin, mutta mainituille taloille ei vuokranantajan toimesta järjestetä asukaskokousta. Torikatu 10:n asukaskokous järjestetään erikseen vuokranantajan toimesta. Toimikuntien, jotka järjestävät kokouksen itse, tulee järjestää kokous 6.3.2020 mennessä. 

Asukaskokousten välillä asukkaita edustaa asukastoimikunta. Esimerkiksi budjetista lausunnon antaa asukastoimikunta. Tämä asia kuuluu asukastoimikunnan tehtäviin suoraan yhteishallintolain perusteella.

Toimikuntien yhteinen kokous pidetään Villatehtaalla Studio Donnerissa 19.3.2020 klo 17.30 alkaen. 

asukaskokoukset2020 aikataulut

Ajankohtaista