Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy peruskorjaa Kapulantie 12-14 kiinteistön

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy on tehnyt päätöksen Kapulantie 12-14 peruskorjauksesta. Peruskorjauksessa kiinteistöt linjasaneerataan ja huoneistojen keittiöt uusitaan koneineen. Vanhat peltikylpyhuoneet puretaan ja tilalle rakennetaan nykyaikaiset kylpyhuoneet. Huoneistojen ja yleisten tilojen pinnat uusitaan. Lisäksi D-talon vanha hissi uusitaan ja AC-taloon rakennetaan kolme kappaletta jälkiasennushissejä.

Peruskorjauksesta järjestetään urakkakilpailutus keväällä ja työt aloitetaan syyskuussa 2018. Peruskorjaus on niin laaja, että sen aikana huoneistoissa ei voi asua. Kapulantie 12-14 AC-talon vuokrasopimukset joudumme valitettavasti irtisanomaan helmikuussa 2018. Tällöin sopimus päättyy elokuussa 2018. Kapulantien 12-14 D-talon vuokrasopimukset joudumme irtisanomaan syksyllä 2018. 

Kapulantie 12-14 vuokralaisilla, joiden vuokrasopimukset irtisanotaan peruskorjauksen vuoksi, on mahdollisuus hakea uutta vuokra-asuntoa Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy:n asuntokannasta. Aikaisemmin peruskorjatussa Ohrakatu 7:ssä on tällä hetkellä vapaita asuntoja. Heinäkuussa 2018 valmistuu Jussilankatu 16 C-talon peruskorjaus, jossa on tarjolla myös vapaita vuokra-asuntoja.  Asuntohakemuksen voi täyttää joko nettisivuillamme www.hyva.fi tai asiakaspalvelussamme osoitteessa Kankurinkatu 4-6 G 1.

Ajankohtaista